Indesit Innex XWDA 751480X

Problema rufelor murdare poate fi cu atat mai mare cu cat vorbim despre o familie numeroasa sau cu cat este vorba despre o cantitate mai generoasa de rufe murdare. Putem sa vorbim functie de cantitatea de rufe si de problema uscarii acestora insa pentru foarte multe probleme exista solutiile oferite de Indesit Innex XWDA 751480X.

Design

Indesit Innex XWDA 751480XLa prima vedere Indesit Innex XWDA 751480X nu este altceva decat o masina de spalat rufe clasica si compacta si care are o incarcare frontala. Partea de incarcare depinde si pentru asezare insa cel mai mult pentru aceasta etapa a aducerii acestui model in ajutorul vostru tine de gabaritul pe care acest model il are.

Dimensiunea care va dicta spatiul pentru instalare este de 54 cm pentru adancime la care punem si hubloul cu deschidere spre stanga, pentru inaltime o valoare de 85 cm iar pentru latime 59.5 cm. In privinta alimentarii cu energie veti avea un cablu de alimentare de pana la 1.7 m. Gabaritul nu este singurul care conteaza ci mai poate fi vorba si despre partea legata de aceasta caracteristica si partea de incarcare a acestui model si vom avea o capacitate de spalare de 7kg.

Functii

Pentru dimensiunea putem spune ca este vorba despre una normala insa ceea ce va uimi sau ceea ce o va face speciala sunt functiile si mai exact faptul ca Indesit Innex XWDA 751480X nu este o simpla masina de spalat ci mai vine si cu un uscator de rufe. Astfel spus aveti posibilitatea ca prin intermediul unui singur electrocasnic sa va folositi de doua dintre cele mai importante functii iar pentru partea de uscare aveti o capacitate de pana la 5kg.

Cantitatea de rufe va fi cu siguranta ingrijita foarte bine fie ca este vorba despre spalarea lor sau despre uscare lor. Pentru prima parte veti avea un numar de 16 programe dintre care sa alegeti pe cel mai bun iar pentru a doua etapa este vorba despre 12 disponibile. Detalierea acestor programe ne poate duce spre faptul ca Indesit Innex XWDA 751480X pune la dispozitie programe de spalare functie de tesatura sau poate cel de spalare rapida de 30 minute, cel pentru atrticole sport sau cel pentru colorate.

Cei care poate vor sa usuce anumite articole vestimentare in alt mod exista dupa partea de spalare viteza de centrifugare de pana la 1600 rpm. Ca orice electrocasnic trebuie sa privim si la partea de control al functionarii datorita unui panou de comanda digital dar si partea de consum de resurse data de pozitionarea in clasa de eficienta energetica A datorita unui consum de energie anual de 952 kWh.

Concluzii

Cei care vor sa faca si economie de spatiu dar in acelasi timp vor sa se bucure si de un nivel maxim de confort un astfel de model Indesit Innex XWDA 751480X poate fi cu siguranta cel mai potrivit si asta si daca ne referim la influenta asupra linistii locuintei pentru ca nivelul de zgomot maxim este de 56dB pentru spalare si 80dB pentru centrifugare. Mai multe despre Indesit Innex XWDA 751480X gasiti pe https://msr-review.ro/pareri-indesit-innex-xwda-751480x-comentarii/