Bad Girl Of January

Hello!

Numele meu este Ivanna și nu, nu sunt o „bad girl”. Sunt THE Bad Girl, așa că step down, please. Thank you 🙂

La prima vedere, o să ai impresia că ai de-a face cu o ființă fițoasă și plină de ea, căreia nu-i poate intra nimeni în grații și pe care îți juri c-o s-o urăști tot restul vieții. Dacă ajungi să mă cunoști, afli că-s chiar de treabă. Desigur, asta nu înseamnă că nu sunt un monument de încăpățânare umblător, că nu consider viața de noapte ca fiind a doua mea natură și că nu sunt cea mai oribilă scorpie din Univers dacă mă calci pe coadă.

Totuși, mă transform într-o creatură drăgălașă dacă sunt scărpinată și scot sunete de exaltare când primesc chestii sclipicioase. Uite, vezi? Am și părți bune!

Sunt „capul răutăților” de la Bad Karma și, prin urmare, am considerat că-s cea mai potrivită pentru a da tonul și în rândul fetelor rele. Până la sfârșitul anului o să fim 12, așa că ai grijă să nu ne superi 😛

Bad Girl of February

Bună! (Queen) Irina/Clarice here, nice to meet you.

Nu pot să spun că mă consider neapărat o „bad girl”, dar presupun că majoritatea decide şi cam aşa m-ar descrie cei care au avut onoarea de a mă cunoaşte. Good guys only win in movies. Cam asta e deviza mea şi chiar nu mi se pare greşită. Legea junglei incă e valabilă, darling.

Sunt de acord că succesul în viată, în carieră, pe absolut orice plan înseamnă muncă multă, dar cel puţin la fel de importantă e încrederea în forţele proprii. Atitudinea contează cel mai tare, de-asta, de cele mai multe ori, fetele rele câştigă. Because we rule the world. Cât despre mine, am 23 de ani şi mă pregătesc să devin un mare medic psihiatru. Când nu sunt prin spitale, îmi place sa ies la cafele si sa port polemici aprinse şi, deşi detest cluburile, weekend-urile mi le petrec în locuri zgomotoase pe care le critic, judecând oamenii din jur. Când nu mai suport pe nimeni – ceea ce se intamplă destul de des – mă urc în mașină şi conduc cu Slayer la maximum. Sunt egoistă, egocentristă, răutăcioasă, arogantă, bitchy şi elitistă, mă plâng mai mereu pentru ca nu îmi convine nimic, dar zâmbesc frumos şi pot sa fiu foarte drăguţă când vreau. You can’t help but love me.

Bad Girl of April

Bună! Aici Fresha 🙂

 Încerc să schițez în câteva cuvinte ceea ce ar trebui să fie o descriere ca tu, cititorul, să nu te uiți la poze ca o găină amețită și să nu înțelegi cum stă treaba.

 Să o luăm cu începutul: sunt un om căruia îi place să spună lucrurilor pe nume, de aici și atitudinea de „bad girl”. Nu sunt  încrezută  sau  fițoasă, sunt doar conștientă de felul în care gândesc, de cât și până unde mă duce capul și, nu în ultimul rând, de felul în care arăt.

 Nu vreau să plac majorității pentru că nu mă adresez majorității.

 Așa cum toate femeile obișnuiesc să spună că nu au cu ce să se îmbrace, deși au șifonierul plin, tot așa se prezintă pentru mine un club plin de tipi.

 Sunt barmaniță, mai exact îmi place să craftez diverse spre deliciul clienților și sunt de părere că mixologia a ajuns la un alt nivel.

 Mă ajut de vizual pentru a mă exterioriza și, în egală măsura, de scris. De asemenea, sunt fotograf amator.