Exercitiile Jelqing, explicate pas cu pas pas cu pas

ghid oferit de baietii de la marirea-penisului.net

In primul rand, trebuie sa faci prinderea in forma de ok: Degetele si indexul trebuie sa faca semnul de OK. cu aceasta prindere, trebuie sa iti tii penisul.

Pasul 1: Miscarea: incepe sa faci miscarea incet inspre capul penisului, cu o miscare ferma si inceata. Nu trebuie sa te doara, dar trebuie sa fie destul de puternica pentru a muta sangele prin organe.

Pasul 2: Atunci cand ajungi la cap, fiecare exercitiu poate dura intre 2 sau 3 secunde in mod normal sau intre 5 si 10 secunde pentru a stiula grosimea.

Pasul 3: Opreste-te la partea inferioara: apoi repeti intregul exercitiu jelqs pana ai o sesiune de 20 de minute de exercitii.

jelqing

Trebuie sa previi suprasolicitarea

O sa obtii rezultate mai proaste daca te antrenezi prea multe zile sau mai mult timp decat este nevoie. Una din regulile de baza, atat pentru  cresterea musculara, cat si pentru cresterea celulara, este ca corpul tau are nevoie de o pauza in care sa se odihneasca, pentru ca celulele sa se poata repara si creste. Trebuie sa iti lasi penisul sa se odihneasca pentru a putea creste. Daca faci exercitii in fiecare zi, nu o sa le permiti celulelor sa se odihneasca si sa se repare si, prin urmare, nu vor mai putea creste.

Tipuri de exercitii Jelqing

Exista cateva tipuri de exercitii jelqing pe care le poti efectua.

Exercitiile Jelqing umede

Acest tip de exercitii este cel mai obisnuit. Poate fi facut cu ajutorul unui lubrifiant, pentru a reduce frecarea dintre mana si penis. Sa nu folosesti niciodata un gel sau un sampon, pentru ca ingredientele pe care le contin ti-ar putea irita pielea.

Exercitiile Jelqing uscate

Aceste exercitii sunt facute fara lubrifiant si sunt mai putin placute. Totusi, unii barbati le-ar putea considera mai eficiente, pentru ca este mai usor sa retii sangele in penis atunci cand acesta e uscat. Un alt avantaj este faptul ca poate fi realizat mai discret, de exemplu sub asternuturi daca dormi cu altcineva. Acesta nu poate fi facut daca trebuie sa folosesti lubrifiant.

Exercitiile Jelqing laterale

Este o senzatie fantastica sa poti urma curbura penisului, facand miscarea in directia opusa fata de curbura. In acest caz, este recomandat sa ai un nivel putin mai ridicat al erectiei, de aproximativ 75%.

Exercitiile Jelqing cu o singura mana

Aceste exercitii sunt la fel de simple pe cat sugereaza numele. Poate fi facut cu o singura mana, in loc sa alternezi intre maini. Inainte de a face fiecare exercitiu, este recomandat sa apesi pe baza pubisului.