Pareri despre Bosch MSM6700GB

Alege optiunile de depozitare

Unul dintre aspectele unice care ne-a placut la acest mixer de mana de la Bosch este faptul ca poate fi montat pe perete, deci este o achizitie foarte buna daca iti place sa ai blenderul din bucatarie la dispozitie sau nu prea mai ai spatiu in dulap.

Montarea pe perete poate necesita o anumita maiestrie si, desi nivelele de baza de maiestrie ar putea fi tot ce ai nevoie, s-a dovedit a fi mai dificil sa il montam pe perete si ne-a luat ceva timp sa potrivim suruburile si gaurile din perete. Odata montat, va trebui sa gasesti un alt loc in care sa pui accesoriile.

Bosch MSM6700GB

Concluzie

Cu acest blender manual poti face foarte multe si acest lucru ne-a placut cel mai mult. Totusi, unele rezultate variau, precum bucatile de gheata sfaramate, dar per total te poti baza pe performantele sale eficiente in privinta multor sarcini, cum ar fi taierea cepei pentru pastele de curry sau taierea busuiocului.

Pretul a crescut pentru acest model comparativ cu modelul Bosch MSM6300GB , ceea ce inseamna ca daca nu te vezi ca sfarami gheata sau ca prepari bauturi, atunci modelul mai ieftin ti-ar putea indeplini nevoile. Bucatarii care isi doresc sa profite la maxim de proprietatile ingredientelor lor si care detin un blender manual electric pot profita de pe urma acestui blender.