Bilete de avion catre Venetia

Venice Marco Polo Airport este situate in Italia la aproximativ 8 mile de Venetia. Acesta este conectat non-stop la 69 de orase si aproximativ 53 de zboruri din  Venetia opereaza in afara orasului. Biletele de avion catre Venetia pot fi cumparate de la agentia de turism sau online accesand site-ul, si sunt oferite intotdeauna cele mai ieftine zboruri. Aceste zboruri au devenit chiar confortabile pentru turisti, deoarece sunt oferite diverse facilitati. Se poate face o scurta calatorie de la aeroport si pana in centrul orasului, cu trenul, vaporul, taxiul sau cu autobuzul aeroportului.

venetiaCel mai ieftin transport este oferit de vaporas, care se deplaseaza de-a lungul Canalului Grande si deserveste canalul principal, insulele si laguna din jurul insulei. Faimoasele gondole pot fi luate, de asemeni, din diferite puncte. Exista mai multe forme de calatorie cu transportul terestru, pentru turisti si anume, taxi, masini inchiriate, limuzine, autobuze si trenuri. Deoarece Venetia este un oras construit pe apa, pentru pietoni sunt rezervate toate mijloacele de transport care se pot lua chiar de la intrarea in oras.

Ce poti face in Venetia

Nu se poate veni in Venetia si sa nu vizitezi cel putin unul dintre cele mai renumite muzee de arta, Museo del 700 Veneziano, este considerat a fi unul dintre cele mai importante muzee din Venetia. Daca vei vizita Basilica San Marco, vei ramane cu o experienta placuta si nu vei regreta pretul biletului, deoarece poti afla istoria multor monumente venetiene. Experimenteaza linistea acestui oras construit pe apa, in timp ce mergi in croaziera de-a lungul Canalului Grande. Se pot vedea cele mai frumoase palate si biserici. Un tur de noapte pe strazile fantomatice din spatele orasului, iti va parea foarte distractiv.

Bilete de avion catre Venetia

Poti gasi la cele mai ieftine preturi biletele de avion spre Venetia. Gaseste zboruri ieftine la companiile aeriene si la agentiile de turism, rezervand din timp bilete,  pentru a beneficia de toate ofertele disponibile si pentru a –ti asigura cele mai bune preturi de zbor catre Venetia.

Legaturi intre Romania si Venetia

Ofertele de zbor sunt exceptionale, pe ruta cu escala la Roma din  Bucuresti catre Venetia, si ofera cea mai frumoasa si cea mai confortabila calatorie aeriana. Intre timp poti vizita faimosul oras Italian Roma.

Biletele de avion din Bucuresti catre Venetia, sunt oferite pe ruta cu escala la Roma, cu aeronave Alitalia.

Venetia este un paradis pentru cumparatorii care cauta antichitati sau haine la moda. Poti cumpara frumoase articole din sticla venetiana, de la cel mai vechi magazin, Barovier & Toso, acesta avand o vechime de 600 de ani. Pentru a vedea cele mai veritabile masti venetiene, viziteaza Tragicomica. Dupa ce vei beneficia de o serenada pe gondola, poti lua masa la unul dintre restaurantele Al Giglio sau Hostaria Ai Restaurant Coristi. Cluburile de noapte sunt cele mai populare la Venetia, insa aproape de Piata San Marco te poti bucura de jazz live la Martini Scala, unde cina este servita pana la ora 02:00. Pub-urile de genul Raging Pub, ofera divertisment live iar Bar Al Volto si Do Mori sunt locuri unde te poti intalni cu localnicii.

Cauta printre ofertele de zboruri sau utilizeaza caseta de cautari, introducand datele calatoriei si astfel putand gasi cele mai ieftine bilete de avion.

Pentru a beneficia de ofertele de zbor exceptionale, rezerva bilete ieftine in avans, catre destinatia Venetia.