Purtati camasi mov cand sunteti invitati la diverse evenimente

Prima intrebare care va vine in minte atunci cand sunteti invitat la un eveniment, este cu siguranta  cea referitoare la felul in care va trebui sa va imbracati pentru a arata excelent in ziua cea mare.

camasi-mov

In continuarea articolului va voi prezenta un fel de ghid, scurt si la obiect, care sa va ajute sa va hotarati cum sa va imbracati, pentru a raspunde invitatiei la un eveniment formal, care de cele mai multe ori este o nunta sau un botez.

Modele camasi mov

Evident, daca nu sunteti adeptul modei avangardiste, regula de aur pentru evenimente gen nunta sau botez, este sa mergeti imbracat intr-un costum, care sa va cofere o tinuta cu stil. Bineinteles, ca la un costum elegant, se potrivesc foarte multe tipuri  de camasi, dintre care modelele de camasi mov sunt o optiune excelenta. Atentie insa la faptul ca atat acestea, cat si pantofii trebuie sa se combine perfect cu culoarea costumului. Alegand varianta eleganta, reprezentata de costum, camasa si pantofi, mirii vor fi incantati de faptul ca dumneavoastra, prin tinuta, ati acordat o foarte mare importanta evenimentului  din viata lor, la care sunteti martor.

Diversele  modele de camasi  mov, reprezinta o solutie ideala si pentru combinatiile dintre sacou si pantaloni de stofa, insa costumul este principala optiune si varianta care o va scoate cel mai bine in evidenta. La combinatia sacou-pantaloni trebuie avute in vedere nuantele, deoarece in caz contrar impresia nu va fi tocmai cea pe care v-o doriti.

Daca va place sa purtati camasi mov, evitati cu orice pret combinarea acestora cu un costum de culoare neagra.

Costumele de culoare bleumarin sau gri alaturi de camasi mov va vor face sa pareti ceva mai conservator, iar in cazul in care vreti sa pareti oarecum interesant mizati pe o combinatie cu maro sau gri mai deschis. Alaturi de oricare dintre aceste culori, modelele de camasi mov si cravata sau papionul, va vor face tinuta  unica si de invidiat.

Tineti cont de faptul ca o camasa si un costum trebuie sa fie in permanenta in contrast. Evitati analogia din punct de vedere al paletei coloristice, dintre culorile camasii si ale costumului.

Varianta ideala este reprezentata de combinarea unei camasi mov cu un costum gri. Pentru un efect puternic, designerii recomanda camasile cu maneca lunga, indiferent de anotimpul in care are loc evenimentul la care sunteti invitat. In cazul in care va intrebati, de ce, raspunsul este ca manecile scurte nu sunt formale, si este indicat sa se poarte doar la tinute casual.

Un accesoriu foarte important,  care contribuie in mod vital la felul in care aratati, este reprezentat de cravata. Asortarea acesteia cu tinuta este strict legata de faptul ca o cravata bine aleasa va trebui sa evidentieze in mod subtil, nuanta camasii.