PUMA-PU102861003 – Ceas alb sport la pret accesibil

Ceasurile sunt accesorii care ne ajuta sa ne punem personalitatea in valoare. Un ceas ne completeaza perfect tinuta, insa trebuie sa fim atenti cum il asortam cat mai bine cu modul in care ne imbracam si cu locatia in care urmeaza sa-l purtam. Astfel, atunci cand cumparam un ceas, trebuie sa ne gandim in primul rand unde il vom purta si ce tinuta vom avea.

ceas-de-mana

Ceas: sport, elegant sau casual?

Optati pentru un ceas elegant analog daca va imbracati clasic. Aceste tipuri de ceasuri se poarta mai degraba la evenimente speciale destul de formale (cum ar fi la intalniri de afaceri, la nunti, botezuri, intruniri etc).

Pe de alta parte, ceasul casual este mai ofertant si il puteti purta in timpul zilei. In general, vom gasi in aceasta categorie ceasuri cu bratari late, cel mai adesea din piele sau din otel.

In fine, cea de a treia categorie principala in care vom gasi alte tipuri de ceasuri este rezervata ceasurilor sport. Acestea reprezinta o categorie aparte, sunt in general extrem de rezistente si pot fi purtate in conditii extreme (de exemplu, in apa, atunci cand inotam). O a doua caracteristica pe care o gasim la aceste ceasuri este faptul ca au cronometru. Azi, practic, nu vom gasi ceas sport care sa nu aiba cronometru, iar acest lucru este perfect de inteles avand in vedere ca putem purta un astfel de ceas atunci cand alergam, facem fitness sau jucam tenis. Prin urmare, vom asorta acest ceas la o tinuta sport, lejera.

Ceasul PUMA-PU102861003 este un astfel de ceas sport, alb, deosebit de frumos. Vom analiza putin specificatiile sale pentru a vedea in ce masura merita sa fie achizitionat de cei care doresc sa-l poarte atunci cand fac sport. Mecanismul de baza este Quartz si are o carcasa rotunda cu un diametru de 39 mm. Carcasa este realizata din plastic, iar ceasul are o rezistenta destul de mica la apa, de doar 5 ATM. Cureaua este din cauciuc si se muleaza foarte bine pe mana. Se simte moale la atingere si este destul de confortabila. Geamul ecranului este din cristal mineral foarte fiabil.

Totusi, acest tip de ceas are cateva lipsuri pe care le vom sesiza imediat. Din pacate, nu dispune de un cronometru, lucru care ar fi foarte util atunci cand facem sport. Nu ne ramane decat sa utilizam acele normale ale ceasului atunci cand vrem sa ne masuram timpii de realizare a unei activitati.

Avantajul sau principal as spune, totusi, ca ramane pretul sau accesibil. Vine la un pret special si are garantie 2 ani de zile. Nu trebuie sa omitem totusi faptul ca este un ceas produs de un brand cunoscut, de Puma, si ca are un design frumos subliniat in primul rand de culoarea sa atat de luminoasa. Chiar si cadranul este modern creat, caci nu gasim cifre in dreptul orelor fixe, ci doar puncte mai intense sau mai fine. 10 – aceasta ora este singura pe care o gasim marcata pe ceas, parca pentru a adauga un plus de mister. De pe cadran nu lipseste logo-ul consacrat al brandului, cu o Puma ce se inalta intr-o saritura spectaculoasa. Datorita designului si pretului accesibil, merita sa-i acordati atentie in vederea achizitionarii.