Accesoriile de par .

Aranjarea parului este un adevarat mister pentru toate domnisoarele si doamnele .Fie ca trebuie aranjat pentru ocazii speciale, fie pentru servici sau chiar si acasa, vrem sa fim impecabile. Un mare ajutor ne pot fii accesoriile de par atunci cand nu putem ajunge la un salon.Aceste accesorii de par pot transforma chiar si cea mai banala coafura .

Ce se accesorii-parpoarta?

Bentite , fie simple fie impletite, accesorii stralucitoare, coronitele din flori,  etc. Un avantaj mare il are diversitatea de culori si forme in care le poti gasi, pentru a se asorta mai bine cu imbracamintea pe care o purtam sau culoarea parului. De exemplu pentru coafurile romantice putem opta la cordelutele din satin sau agrafele cu perle. La moda au reaparut si bentitele cu imprimeuri traditionale. Accesoriile de par sunt un trend tot mai populat in Romania.Pentru a oferi un aspect elegant unei coafuri putem purta bentitele simple sau cu flori.Daca dorim un volum si o forma aspectuoasa a parului, putem asorta accesorile de tip ghem din par care se fixeaza sub podoaba capilara.  In trend in acest sezon sunt deasemenea si diamantele si perlele care se potrivesc unor  tinute elegante .

Ce greseli sa nu facem ?

Nu trebuie sa purtam accesori care sa lase impresia ca pentru o coafura ne-am straduit cam mult ! La o tinuta sport nu puteam purta coronite cu perle, diamante. Un alt lucru pe care trebuie sa-l evitam : fara multe accesorii, care sa lase impresia de fetite. Un accesoriu simplu .dragut e de ajuns pentru a scoate in evidenta coafura .

Accesoriile de par pentru mirese .!

Contribuie foarte mult la crearea unnei tinute minunate de care sa ne bucuram la cea mai importanta zi din viata unei femei.Accesorile de tip coroana ofera un aspect de printesa ,deoarece au un efect foarte interesant. Alt tip de accesoriu pentru par este diadema .Accesoriile de par le putem folosi in doua scopuri : unul este acela de a sustine parul iar al doilea este acela de a oferi parului un volum,o forma si un apect placut. Cele mai utilizate sunt coronitele,agrafele, bentitele simple sau cu flori.  Accesoriile de par cu cristale ofera un aer de printesa oricarei doamne sau domnisoare .Pentru un coc clasic optati pentru accesori mai discrete .Accesoriile de tip bentita se folosesc in special unei coafuri cu par drept, lasat liber pe spate sau strans in coc. Un accesori foarte la moda acum,sunt coronitele de tip Tiara. Poti opta pentru o tiara de culoare argintie care merge perfect cu orice culoare a parului .

Concluzia?

Orice coafura doresti sa-ti faci, fie simpla,fie extravaganta,fie acasa,fie la salon, accesoriile de par au un mare avantaj ,iar daca sti sa le alegi se vor asorta de minune cu vestimentatia pe care o porti !