De ce sa alegeti modelul de tv LG 43UH6107 4K

Daca doriti sa va schimbati vechiul televizor si nu stiti ce sa alegeti, mergeti pe mana noastra: modelul de la LG 43UH6107 4K care iese in evidenta cu un design subtire si elegant, dar si cu un ecran UHD 4K ce are o diagonala generoasa de 108 cm. Functiile smart sunt de ultima generatie, modelul fiind capabil sa ofere imagini 4k uimitoare, dar si culori naturale.

Televizorul functioneaza datorita noului sistem de operare foarte stabil: webOs 3.0. Va puteti bucura de un ecran 4k mult mai mare si mai subtire ce are un aspect elegant, dar si o rama neagra foarte subtire. Cu alte cuvinte, acest model se poate integra foarte usor in orice incapere. Poate fi folosit atat in dormitor cat si in living si poate fi fixat cu ajutorul suportului de perete VESA 200x 200 mm care insa este optional. Televizorul masoara 58.3 x 97.6 x 8.15 cm, respectiv 63.3 x 97.6 x 21.8 cm si are o greutate aproximativa de 9.3 kg. nu va speriati, deoarece nu este foarte greu.

Despre LG 43UH6107

LG-43UH6107 Ecranul LED dispune de tehnologie IPS, de o rezolutie ULTRA HD 3K 3840 x 2160 si de un aspect al imaginii de 16:9. Astfel, acest model este capabil sa redea imagini de o calitate exceptionala si culori vii si apropiate de cele naturale. Totodata, ecranul beneficiaza si de caracteristici siperioare de imagine ca PMI 1200, True Black, 3D Color Mapping, HDR PR , UHD Mastering Engine, Dynamic Color Enhancer si 4 k Upscaler. Noua tehnologie HDR PRO este folosita pentru a ajusta luminozitatea si in acest fel se vor scoate in evidenta detaliile de culoare exact ca in fiecare scena. In ceea ce priveste sistemul audio, acesta este alcatuit din doua difuzoare stereo de 10 w. totodata, sistemul audio este ajutat de noile tehnologii superioare ca Clear Voice III si DTS ce ofera utilizatorilor un sunet clar, dar si o experienta superioara a sunetului care imbunatateste experienta 4k.

Ce nu lipseste

Din dotarile televizorului nu lipsesc tunerul digital (DVB – T2 , DVB – C , DVB – S2) si nici clotul CI+ cu ajutorul carora puteti receptiona transmisiuni TV digitale sau HD fara a fi nevoie sa apelati la clasicul decodor. Tehnologia HDR Pro are rolul de a ajusta luminozitatea pentru scoate in evidenta detaliile de culoare. Cu siguranta nu veti regreta daca veti alege acest model de televizor. Caracteristicile acestuia fac din acest televizor alegerea mai mult decat inspirata avand in vedere si pretul acestuia: 1.799 lei. Oricine isi doreste un televizor care sa redea o imagine apropiata de cea reala. In felul acesta nici ochii nu vor obosi daca claritatea imaginii este una ridicata. Alegeti cu incredere acest model si cu siguranta nu veti regreta.