Momente Speciale Pentru Zile Dulci

Îți amintești când ai refuzat o felie de tort ultima dată? Dacă da, gândește-țe la momentele în care îți era poftă de ceva dulce și nu puteai face rost de o bucată nicicum.

Lăsând introducerile scurte și îndulcite deoparte, continuăm cu niște informații extrase din studiile făcute asupra dulciurilor și efectelor acestora.

Din mai multe surse am aflat despre un studiu al Universității din Tel Aviv, ce a demonstrat că persoanele care mănâncă dulciuri la micul dejun reușesc să slăbească mai repede.

În urma cercetării, la care au participat 200 de persoane, s-a ajuns la concluzia că cei ce au acest obicei nu mai au aceeași poftă de mâncare pe timpul zilei.

Dacă ai evitat de ceva vreme să mănânci de dimineață, deși nu este recomandat, îți poți face micul dejun mai plăcut adăugând mesei o felie de tort sau o prăjitură, mai ales dacă ai o afinitate pentru dulce. Cu siguranță, astfel, ziua îți începe mai bine.

Să menționăm și momentele speciale din familie, când tortul este simbolul unei zi de sărbătoare plină de veselie alături de cei dragi și când prăjiturelele nu lipsesc de pe masă.

La cofetăria Egreta ai o gamă largă de opțiuni dintre care poți să alegi, pentru zile de naștere, botez, nuntă, absolvire, momente în care vrei să îți surprinzi iubitul, iubita, părinții sau prietenii cu ceva personalizat și dulce. Sau pur și simplu pentru momentele în care vrei să te răsfeți.

Cu 20 de ani de experiență și pasiune pentru arta cofetăriei, Egreta și-a început și își continuă activitatea în Tîrgu-Mureș.

Oferă o varietate mare de produse care respectă tradiția românească, preparate din ingrediente mereu proaspete. Cremele sunt diverse, iar semifabricatele folosite sunt naturale.

Activitatea cofetăriei a fost răsplătită, de-a lungul timpului, cu diverse premii și diplome, pe care le poți găsi pe site-ul oficial al acesteia, unde poți afla și mai multe informații – www.cofetariaegreta.ro.

Deci…o prăjiturică la micul dejun?