Relaxare cu ajutorul masajului erotic

Exista foarte multe persoane care au auzit despre saloanele care ofera servicii de masaj erotic sau, pur si simplu, despre efectele benefice ale acestui tip de masaj, dar nu stiu ca acesta poate mentine  o stare fizica foarte buna, fiind un fel de incarcare a bateriilor pentru desfasurarea activitatilor ce urmeaza, in conditii optime. Multi vad acest lucru ca pe un tip de prostitutie sau perversiune (daca se desfasoara impreuna cu partenerul de viata). Datorita faptului ca sunt putini care inteleg ca masajul erotic este un adevarat ritual de alungare a oboselii si de relaxare, iar daca este facut impreuna cu partenerul de viata poate reprezenta calea cea mai simpla de daruire si cunoastere totala. Necunoasterea acestor beneficii ale masajului erotic poate avea drept cauze fie slaba promovare a saloanelor care ofera astfel de servicii, fie prejudecatile legate de ceea ce presupune un masaj erotic, de la inceput si pana la sfarsit (poate include, sau nu, finalizarea).

Din punct de vedere fizic, toti muschii celui care se va lasa purtat de tainele acestui masaj vor fi superactivati si treziti la viata. Miscarile lascive ale celui care executa masajul vor trezi tot felul de simtiri, daca atmosfera este pregatita intr-un mod romantic. Intreg trupul celui care se delecteaza cu un astfel de ritual va radia de placere. Senzatia pe care o simte o persoana careia i se face un masaj erotic este una destul de ciudata si contradictorie. Fizic se simte o relaxare totala, in timp ce psihic abia astepti sa explodezi, deoarece interiorul este in fierbere. Sentimentele si simtirile sunt unice si de intensitate maxima pana in momentul satisfacerii maxime.

De fiecare data cand o persoana este abatuta si incordata datorita diverselor probleme cotidiene, masajul erotic, indiferent ca este oferit de partenerul tau de viata sau ti-l oferi singur intr-un salon de profil, reprezinta modalitatea ideala de ”stergere a memoriei”, purtandu-te catre cele mai inalte culmi ale fericirii si relaxarii.

Pe intrega durata a unui masaj erotic, se realizeaza o legatura profunda intre cei doi protagonisti. Aceasta  legatura nu are termeni de exprimare si, pentru a o intelege, va trebui sa o experimentati pe propria piele. Un principiu gresit pe care se bazeaza multe cupluri (cu idei invechite) este cel prin care acestea cred ca masajul erotic este doar pentru aventurieri sau femei usuratice. Total gresit. Masajul erotic trebuie experimentat de oricine, macar o data in viata.