Draga Cosmote

De aproape o saptamana, in fiecare zi, pe la orele pranzului, ma suna un numar pe care nu il am in agenda: 0766121234. De regula, nu prea raspunda la numere necunoscute.  Dau ocupat si trimit un mesaj iar daca intr-adevar este nevoie de mine, mi se raspunde la sms.

Daca am vazut ca cel care ma suna este asa de insistent, am zis sa raspund, o fi important.

Ghici surpriza?!

Ma redirectioneaza sau nu stiu exact ce se intampla caci apare ca il sun eu. Prima oara am inchis neintelegand ce se intampla. Am mai sunat o data sa vad ce se intampla si nu s-a intamplat nimic doar suna in disperare. Ma scuzati, aparea ca eu il sunam in disperara.

Ne stiind al cui este numarul am zis sa apelez la prietenul Google ca poate stie el cine este. Dupa un scurt search am aflat ca acesta este numar de la relatii cu clientii a companiei de telefonie mobila Cosmote Romania.

Ceea ce nu inteleg eu, draga Cosmte, este de ce ma suni si de ce naiba nu raspunzi?

Daca telefoanele vor continua, voi fi nevoita sa trec numar in black list intrucat deja este deranjant si enervant.

Voi v-ati confruntat cu astfel de probleme?

De 1 mai

Avand in vedere ca m-am apucat de scris abia dupa 15 minute trecute de 00:00 pot spune ca a trecut si 1 mai . Anul acesta a picat cam prost si n-am mai putut fi liberi o zi in plus de la munci . Daca nu ma insel la anu va pica duminica ..

Pentru mine pot sa zic ca a fost o zi normala .. Am avut o gramada de treburi de rezolvat desi era weekend , desi era 1 mai , desi aveam si eu nevoie sa dorm avand in vedere ca toata saptamana nu am dormit mai mult de 9 ore adunate ..

Mi-ar fi placut tare mult sa stau sa stau pe plaja din Vama Veche , cu prietenii langa mine , la un pahar de vorba , distractie iar vantul sa-mi ciufuleasca blondul .. Din nefericire n-a fost sa fie anul acesta insa la anu imi voi face simtita prezenta .. Sper !

Poate ca macar voi ati petrecut  mai bine decat mine cu mici , bere , nebunii :)) ..

Astept sa-mi povestiti.