Burt’s Bees creează un panou unic pentru gama “Intense Hydration”

Burt’s Bees, o entitate nord-americană ce se recomandă a fi compania de produse naturale de îngrijire personală, prietenoasă cu mediul înconjurător, lansează o gamă nouă, denumită ”Intense Hydration“. În acest scop, Burt’s Bees promovează linia nouă de produse prin intermediul unui panou unic care are ca temă o demonstrație de tipul “înainte și după”.

Pentru a demonstra puterea superioară de hidratare a noii creme, agenția Baldwin& a creat un panou interactiv ce a fost montat pe o stradă din orașul Minneapolis. Acesta a fost realizat din 1.300 de cupoane de reducere în valoare de 30$ pentru a crea un efect solzos, specific pielii uscate. Trecătorii au fost îndemnați să dezlipească de pe panou câte un cupon, astfel că la sfărșitul zilei pe durata căreia a avut loc acțiunea de promovare, a fost dezvăluită imaginea din spatele cupoanelor lipicioase.

Aceasta prezintă efectul pe care crema  ”Intense Hydration” îl are asupra pielii uscate. Compania a creat un filmuleț ce arată cum a fost realizat panoul și conceptul ce a stat la baza creării lui. Acesta a strâns într-o săptămână de la lansare aproape 35.000 vizualizări pe YouTube, ceea ce este remarcabil pentru o companie cunoscută numai în țările unde activează, respectiv S.U.A., Marea Britanie, Irlanda, Canada, Taiwan și Hong Kong, China.

Brake – îți riști viața pentru un SMS?

Brake este o organizație și o comunitate ce militează împotriva accidentelor rutiere prin campanii în UK. Ultima dintre ele a fost susținută prin print-uri sugestive și trage un semnal de alarmă în ceea ce privește folosirea telefoanelor mobile în timpul șofatului.

Print-urile au, din punctul nostru de vedere, un impact vizual destul de mare. Chiar au fost trăgaciul care mi-a adus aminte de o scenă din trafic la care am asistat săptămâna trecută. Eram în autobuz și paralel cu noi era un șofer care stătea la semafor. Cât așteaptă își scoate mobilul și începe să tasteze pe ecran, dar între timp se face verde și mașinile din fața lui pleacă, el rămânând pe loc.

Se aud un claxon și niște bătăi într-un geam. Erau bătăi în geamul autobuzului. Un puștan care stătea pe scaun încerca să îi atragă atenția șoferului că s-a făcut verde. Evident, șoferul a auzit doar claxoanele celorlalți. A luat-o din loc și a continuat să tasteze mai mult atent la mobil decât la trafic. Ne-am îndepărtat de el, a făcut dreapta la o intersecție și era tot cu ochii în telefonul mobil. Mi s-a făcut de-a dreptul frică pentru omul acela și ceilalți participanți la trafic și l-am urmărit atentă până a devenit un punct în depărtare.

Ca șofer, mi se pare absurd un asemenea comportament în condițiile în care o fracțiune de secundă poate face diferența dintre viață și moarte. De campanie s-a ocupat agenția Blue Hive din Londra și eu zic că print-urile sunt foarte bine realizate, iar mesajele sunt simple și la obiect. Cât de important poate fi un mesaj încât să îți riști viața pentru el? Să nu mai zic de cazurile în care cei de la volan nu scriu un mesaj, ci sunt cu ochii în rețelele sociale de genul Twitter sau Facebook.