AXE Boat 2012: Carmen Electra vs. Eric Judor

AXE Boat organizează de zece ani cele mai reușite petreceri din Franța ce se desfășoară pe un yacht care se plimbă de-a lungul Rivierei Franceze pe toată perioada desfășurării evenimentului, astfel încât fiecare petrecere are loc în alt port.

Pentru ediția de anul trecut, Tony Parker, imaginea AXE Boat 2011, a inaugurat festivitățile la Paris, după care, timp de 8 seri, s-a organizat câte o petrecere, fiecare cu altă tematică, pe Coasta de Azur la care au participat 1800 de privilegiați. Evenimentul a beneficiat și de o mediatizare specială în online, datorită unui dispozitiv special și exclusiv prin intermediul căruia petrecăreții de pe yacht au putut transmite în direct pe conturile personale de Facebook  imagini și comentarii.

Pagina oficială de Facebook EFFET AXE joacă un rol major în organizarea și promovarea AXE Boat, deoarece acolo se pot vedea postările, fotografiile și  filmările de la petrecerile din cadrul evenimentului, transmise în timp real. Dacă AXE Boat 2011 a repurtat un succes fenomenal, organizatorii promit pentru 2012 ceva grandios.

Cu această ocazie, au lansat ieri un spot de promovare în care Carmen Electra, Eric Judor, Christopher Lloyd și un invitat surpriză se bat pentru a pune mâna pe un bilet de acces VIP la AXE Boat 2012 ce se va desfășura în perioada 30 iulie – 7 august. Până atunci, să urmărim confruntarea!

ASPCA: adoptă o pisică!

Pentru că iunie e luna dedicată adopției pisicilor din adăposturile create special pentru ele, organizația pentru drepturile animalelor ASPCA  a lansat un spot care îndeamnă oamenii să adopte pisici, în loc să le cumpere.

Clipul publicitar a fost realizat de agenția Mekanism și îl are în rolul principal pe George, motanul zburător, care își face toată ziua de cap cât stăpânul lui e plecat, Hovercat oferind astfel un bun prilej pentru a deveni un viral de senzație. Cei de la ASPCA merg astfel la sentiment și sugerează că fiecare pisică are un potențial pe care numai un stăpân bun și grijuliu îl poate descoperi și pe care, eventual, să îl arate lumii întregi.

Inițiativa e mai mult decât lăudabilă și, deși campania se adresează probabil publicului nord-american, ne putem inspira și noi și putem adopta următorul viral de senzație :).

Armani: Megan Fox sau Rihanna?

După frumoasa colaborare din ultimii doi ani dintre celebra casă de modă Armani și Megan Fox, aceasta din urmă a predat ștafeta Rihannei pentru linia de jeans și lenjerie intimă.

În 2011 frumoasa actriță a devenit imaginea unică a liniei de beauty Giorgio Armani – produse de machiaj, cosmetice și parfumuri, precum și a liniei Armani Code, după colaborarea cu cea de lenjerie și blugi. Toate aceste linii au beneficiat de campanii ample, reprezentate de spoturi, afișe, advertoriale și ședințe foto, însoțite de interviuri cu Megan Fox în presa glossy.

Sunt foarte curioasă ce impact va avea campania cu Rihanna, alegerea ei ca purtătoare de cuvânt a brand-ului având cu siguranță legătură cu cota uriașă de popularitate de care se bucură cântăreața. Aș putea spune că de data aceasta Rihanna promovează casa Armani, oferindu-i mai multă vizibilitate spre deosebire de colaborarea cu Megan Fox când asocierea dintre un brand de lux și o actriță cu un debut promițător în carieră, oferă o promovare suplimentară acesteia din urmă.

Revenind la clipurile pentru linia de jeans Armani, eu o dau câștigătoare pe Megan. Nu numai pentru frumusețea și senzualitatea naturale, ci și pentru povestea și capacitatea mai puternică a spotului de a transmite mesajul. Clipul, intituat The Tip, o prezintă pe actriță într-o cameră de hotel în timp ce îl primește pe băiatul de la room-service și îl roagă să așeze masa la fereastra lângă care e amplasată strategic o oglindă. Oglindă în care personajul nostru trage cu ochiul în timp ce Megan îmbracă senzual o pereche de jeans Armani. La sfârșit, când actrița dorește să îi ofere un bacșis, acesta refuză politicos și îi mulțumește el ei, evident pentru scena fierbinte de mai înainte.

Clipul cu Rihanna e construit pe aceeași linie ca și cel cu Megan: filmat în alb-negru, cu multe cadre cu o Rihanna foarte sexy în lenjerie intimă ce are un vis în vis sau un vis cu mesaje subliminale legate de un telefon, o chiuvetă și necesitatea de a fi la aeroport la ora 6. Un clip sexy și misterios care te cam lasă învăluit în mister.

Așadar, avem doua celebrități, o linie de jeans, două clipuri. Clipul cu Megan transmite mai bine și mai clar, asta e părerea mea. Cel cu Rihanna e mai sumbru și mai complicat.  Care vă place mai mult? Cel cu Megan sau cel cu Rihanna?