Ține cont de aceste lucruri atunci când îți cumperi o pereche de cercei din argint

Nu te mulțumi cu puțin atunci când vine vorba de cerceii din argint sau aur. Alege-i pe cei care se așază minunat pe lobul urechii și îți scot în evidență trăsăturile frumoase. Renunță la cerceii simpli care nu au niciun design și nu transmit niciun mesaj.

Și cerceii mici pot arăta minunat, așa că nu te opri la primul model pe care îl vezi. Pentru fabricile mici de bijuterii este mult mai ușor să producă cercei de serie fără decupaje complicate, de aceea astfel cercei pot fi întâlniți oriunde. Însă tu nu ar trebui să te mulțumești cu puțin.

În plus, nu alege să cumperi o pereche de cercei doar pentru că sunt mai ieftini. Dacă tot vorbim de prețul, trebuie să menționăm că cerceii din argint care au un design deosebit, nu se vând întotdeauna la un preț mare.

Este posibil să plătești pentru o pereche de cercei superbi același preț pe care l-ai plăti pentru o geantă sau o pereche de încălțăminte din piele.

Când cerceii mici sunt, de fapt, mult prea mici pentru tine?

Cerceii care se așază pe lobul urechii au dimensiuni cuprinse între 8 și 13 mm. Cerceii care depășesc 13 mm sunt prea mari și te pot jena atunci când îi porți, deoarece urcă spre cartilaj.

Înainte de a alege dimensiunea cerceilor trebuie să ai în vedere:

  • Înălțimea lobului urechii
  • Locul în care se află gaura

Pentru a-ți măsura lobul urechii trebuie să-ți dai jos cerceii și să așezi o riglă pe axa pe care se afla gaura din ureche. Nu încerca să măsori prea aproape de obraz, pentru că vei obține o înălțime incorectă. Măsoară lobul lobul urechii pornind de la bază și până la cartilaj, apoi scade 1-2 mm. Pe Eleni.ro, poti gasi cateva modele foarte faine de cercei https://eleni.ro/c/cercei-argint/

cercei-bilute-argint

De obicei, în cazul femeilor, lobul urechii are o înălțime de 1.3-1.5 cm.

Când vrei să cumperi o pereche de cercei, citește specificațiile tehnice. Ține cont de dimensiunea lor și de locul în care este amplasată tija de prindere, apoi confruntă dimensiunea lobului urechii cu aceste specificații ale cerceilor.

Dacă ai urechea medie/mică iar gaură este poziționată central, poți opta pentru o pereche de cercei de 8-9 mm. Aceștia se vor așeza foarte bine pe lobul urechii și vor arăta minunat.

De asemenea, acest tip de cercei este potrivit și pentru situațiile în care gaura este mai sus. Dacă alegi să cumperi o pereche de cercei mai mari, s-ar putea să constați că nu îi poți purta, deoarece se duc prea mult peste cartilaj.

Dacă ai urechea medie/mică, iar gaura este mai jos, ar fi bine să alegi o pereche de cercei mai mari care să acopere o bună parte din ureche.

Dacă urechea este mai mare, iar gaura este așezată central poți purta atât cercei mici, cât și cercei medii sau mari.

Daci ai urechea mai mare, iar gaura este mai jos, ar fi bine să porți cercei mai mare, pentru a acoperi o bună parte din ureche.

Dacă urechea este mai mare, iar gaura este mai sus, trebuie să alegi o pereche de cercei de dimensiuni medii sau mici.

Lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi cercei din argintcercei-argint-piatra-verde

Nu doar dimensiunea cerceilor contează, ci și designul lor. Alege o pereche de cercei care nu au margini ascuțite, pentru că altfel s-ar putea agăța în păr și haine.

În cazul în care ți-ai propus să-ți achiziționezi o pereche de cercei din argint cu pietre prețioase, este necesar să verifici tipul de montură. Evită montura tip gheruță, deoarece aceasta cedează în timp, iar piatra se poate desprinde. Alege monturile în care pietrele sunt înconjurate de argint .

Acum că știi toate aceste informații îți este mult mai ușor să alegi o pereche de cercei potriviți pentru urechile tale.