Mama este , știe, poate – Suntem speciale pentru ca suntem mame

Mama este, știe, poate.Ce complex este acest subiect despre mamă, iar eu, când îmi adâncesc gândurile în acest univers al mamei, mi se pare infinit de sentimente și nesecat de putere.

Wow! Sunt fericită că îndeplinesc acest rol pe pământ.

Suntem speciale pentru că suntem mame.

În primul rând, am fost create cu acest dar de a purta și de a aduce viața pe pământ, suntem atât de implicate și prezente în acest proces.

Ne schimbă viața, ne completează ca și femei. Fără acest nume de „mamă” suntem atât de sărace și incomplete.

Cu adevărat, ne găsim pe noi înșine, iar scopul femeii pe pământ, atunci când suntem însărcinate, este să purtăm viața. Existăm prin viață cu scopul măreț de a umple pământul, suntem schimbate la minut în urma fenomenului inexplicabil al nașterii.

Și atunci pur și simplu știm!

Știm totul, se naște cunoștința supranaturală, și anume instinctul matern. Cunoaștem alăptarea, cunoaștem disconfortul bebelușului, distingem fiecare plâns în parte, știm când copilașul are febră sau când nu a dormit destul. Știm când are nevoie de hrană, știm când trebuie să doarmă sau să se trezească, știm când trebuie iubit sau disciplinat, recunoaștem fețele morocănoase sau pline de extaz.

Pur și simplu ȘTIM.

Și atunci ne descoperim superputerea: reușim să facem față și la cele mai grele încercări.

Cred că atunci când am fost create Dumnezeu a pus un câmp de forță împrejurul meu și al tău și este creat pe diferite nivele de rezistență, astfel unele dintre noi suntem mai sensibile, altele dobândim mai multă stăpânire de sine, însă toate avem același nucleu de putere.

Această putere se manifestă ca un vulcan gata să erupă pentru copiii noștri. Dacă se află în pericol sau trec prin perioade dificile, dacă avem în grijă un copil bolnav sau îl privim cum trece printr-o suferință ne întărim atât de tare scutul și emanăm atât de multă tărie și putere încât ne înălțăm peste probleme și dăm speranță și oferim un zâmbet cald.

Uneori avem fețele crispate, cearcăne adânci, simțim oboseala în toate oasele, dar ne ridicăm în putere mereu.

Deja mă simt o forță, deja simt că îmi curge prin vene o putere ce mută munții, simt că sunt creată să stăpânesc prin blândețe, înțelepciune, iubire și multă jertfă.

Ce am fi noi fără jertfirea noastră zilnică?

Cred că nici voi, la fel ca mine, nu reușiți mereu să fiți smerite la altar, ci mai lăsăm să se dezlănțuie în noi și emoții și reacții negative.

Și atunci se cam feresc bărbații să stea în calea noastră pentru că ne manifestăm și noi firea și uneori descărcăm încărcătura mare ce ne-a cuprins.

Vine și puterea aceasta cu un efect negativ: supraîncărcarea.

Și, atunci când vulcanul erupe, răspândim lavă în jurul nostru…

Ei, dar ce-ar fi viața dacă nu am condimenta-o noi mai „spicy” și nu am fi puțin nebune și cu replici dure? Ne-am plictisi! Eu, una, mă cunoasc că sunt plină de zel atunci când vreau dreptate :))

Însă, acest tabloul al femeii, îl voi privi mereu multicolor, nu poți să descri femeia într-un singur cuvânt cum nu pot eu să îmi închei pledoaria cu un singur cuvant.

Vă iubesc, mamelor, pentru că sunteți, știți și puteți. Doar trebuie să fiți conștiente de asta, pentru că există în voi știință și putere. Doar accesați-o în înțelepciune și cereți de la Dumnezeu călăuzire.

E adevărat, suntem o mare oștire și vreau să vă încurajez să vă depășiți limitele, pentru că o mamă niciodată nu va fi limitată! O mamă va depăși întotdeauna așteptările, va reuși să se înalțe și să zboare peste încercări. O mama este, știe și poate să le facă pe toate.