Cele mai inspirate printuri pentru centre de Yoga

Există multe metode de combatere a stresului prin relaxare și activități recreative, iar fiecare dintre noi are propriul arsenal pentru a se deconecta de la grijile și problemele cotdiene. Orice e legal, moral și vă umple sufletele de bucurie, e permis.

Una dintre cele mai dificile, dar în egală măsură eficiente metode de relaxare, cu multiple beneficii asupra organismului privit ca întreg, este Yoga. O practică cu tradiție în Orient, a devenit din ce în ce mai populară, necesară și chiar vitală într-un Occident a cărui populație e din ce în ce mai obosită și dezorientată.

Numărul crescând al centrelor de Yoga a condus automat la o concurență firească și, de aici, la o vizibilitate și poziționare cât mai bune pe piață. Aici a intrat în scenă publicitatea care și-a demonstrat din nou imaginația exemplară și puterea creatoare nelimitată. Puteți vedea mai jos unele dintre cele mai inspirate printuri realizate în ultimii ani pentru promovarea centrelor de Yoga.

După cum vă spuneam, Yoga este o armă extrem de eficientă în lupta cu stresul. Apărut în iunie 2012, printul creat de agenția Voshkod Rusia pentru centrul de Yoga Arjuna subliniază acest aspect.

Leo Burnett Hong Kong crea în 2009 pentru Life Yoga o serie de printuri extrem de reprezentative.

Două imagini devenite clasice apăreau în iunie 2007 pentru centrul Y+, semnate de creativii de la agenția Lem, Shanghai, China.

Cine spune că cei mici nu au și ei problemele și motivele lor de stres? Pentru ei există un centru în Berlin, promovat prin imaginile următoare, create în 2007 de agenția Atletico din același oraș.

Pe lângă un tonus psihic bun, Yoga are efecte pozitive și asupra corpului. Exercițiile practicate regulat ajută la tonifiere, remodelare corporală, agilitate și mobilitate. Dovada o constituie printul de mai jos, lansat în noiembrie 2007 de agenția Gratterpalm din Leeds, U.K.

Pentru că Yoga și meditația merg mână în mână, încheiem cu o imagine realizată și lansată de Leo Burnett Italia în 2008 pentru centrul Osho Kivani.

Cele mai cool printuri pentru înghețată

Versatilitatea înghețatei face ca acest produs să devină cel mai iubit desert în timpul verii. Textura, gustul bun și răcoritor, dar și combinațiile năstrușnice și inspirate, apărute de-a lungul timpului fac din înghețată un răsfăț aproape imposibil de refuzat în orice perioadă a anului, nu numai în timpul sezonului cald.

Fiind un produs popular și ușor de abordat, creativii au reușit să construiască imagini greu de uitat pentru mărci de înghețată mai mult sau mai puțin cunoscute. Am făcut pentru voi o selecție a celor mai cool printuri pentru acest desert delicios.

Începem cu un brand foarte bine cunoscut, Magnum despre al cărui caracter sofisticat am scris aici.

Un concept foarte des utilizat, dar de care nu ne vom plictisi niciodată atât timp cât execuția este inspirată și captivantă. Printul de mai jos a apărut în august 2006 și a fost creat de agenția Volt pentru marca suedeză de înghețată DJURGÅRDS GLACE.

Înghețata este delicioasă, dar consumată în exces poate atenta serios la siluetă, motiv pentru care creativii mizează pe caracterul sănătos al variantelor fructate. Printul de mai jos este sugestiv și arată irezistibil.

Și în printul pentru înghețata Parmalat s-a făcut trimitere la calitățile deosebite ale laptelui pur.

Înghețata Bounty a beneficiat de o serie de imagini din care am ales-o pe cea mai sugestivă, pentru că aroma răcoritoare de nucă de cocos dă dependență.

Am apreciat mult conceptul creativ folosit pentru înghețata Miko.

Încheiem cu o campanie controversată care a atras multe critici și care, ulterior, a și fost retrasă. Este vorba de imaginile pentru înghețata Antonio Federici care au încins spiritele în perioada 2009-2010. Se pare că mesajul companiei, care tratează cu religiozitate fabricarea înghețatei, nu a fost agreat de anumiți consumatori.